fredag 14 december 2012

"Docka klipps bort från Kalle Anka"

Alltså jag blir seriöst förbannad!! Det här med att Disney tar bort klipp från jul-tvn för att det är rasistiskt! Först och främst! vilka jävla skriverier det blir!! Vad har hänt med detta land!!! Alla bara gnäller!! Först är det diskriminerande och helt fruktansvärt att det ska bli moskéer i sverige, att man inte får sjunga nationalsången med mera! Att våra svenska traditioner försvinner! Sen blir det helt fruktansvärt och diskriminerande att vi inte ska ha nån pepparkaksgubbe i lucia tåget?!! För det första så var Lucia ensam, synskadades helgon, hon hade inte några följare, sen har vi gjort en egen tradition att hon går runt och sprider ljus, när hon enligt den sicilianska sägnen kastade aska i folks ögon så de inte skulle se henne..

Vad gör det om en tomte, eller pepparkaka, eller till och med lussebulle kom i tåget...
dn.se

Men iallafall om disney! Ingen har ens tänkt tanken på att dockan är svart, eller att rullstols-tomten ser ut som en jude, eller va de nu påstår... De man tänker på när man ser det på tv är en livlig liten docka som klarar leksaks testet! Det är inte direkt så man tänker att oj där kommer en svart, eller en vit, eller "det där ser ut som en jude"... Det är säkert så att en blåst människa har klagat till disney och då gör de såhär..!!

Ökar inte det bara rasismen mer??? det är frågan!!

Sluta hålla på att gnälla hela jävla tiden!! Ni är bara pinsamma och gör Sverige till ett gnälligt, o-välkomnande land!!! Blir seriöst trött på detta!!! Svenskar är verkligen de mest gnälliga, pinsamma, mest "perfekta" människor i världen....... Fy fan!!!

Man ska vara stolt över den man är och över vad alla andra är. Hade alla varit exakt lika, hur hade världen sett ut då???? Tänk på det istället.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unika Besökare

StatCounter