söndag 24 oktober 2010

Irland 20-23 oktober

Åkte till Irland i onsdags och kom hem igår kväll. Hade en jättemysig lång-weekend med min älskling. Shoppade och bara myste=). När jag åkte hem blev bussen mellan Gatwick och Heathrow försenad då det var bilkö hela vägen. Men det gjorde inte så mycket då mitt flyg blev försenat från frankfurt med 20 minuter. Kom på planet efter en halvtimme. Sitter och väntar på att åka iväg och efter en kvart hör man det första ljud från flygvärdinnan som berättar för oss att det hade blivit fel på bromsarna som teknikerna var tvungna att laga innan vi kunde åka. 20 minuter senare berättar hon att problemet ska vara fixat och att vi skulle ge oss iväg. Fick stå på kö ute på startbanan men sen kom vi iväg.
När vi skulle landa dock var typ alla nervösa över om bromsarna var lagade. Det var  nervösa minuter under landningen kan jag säga. Alla höll andan. Men det gick bra!

Man blir ju självklart nervös när man får höra nått såntdär. De kan ju inte direkt testa bromsarna innan man flyger iväg, så man får helt enkelt lita på när teknikerna säger " nu ska det funka det här" =P Haha


Älskar iallafall min pojke väldigt mycket!!!



1 kommentar:

  1. Skönt det gick bra! Välkommen tillbaka. Vilket fint kort på er! Hoppas du slipper förkylning vilket drabbat oss, kanske från NY-flygningen.
    Så jag kunde inte vara barnvakt idag, Adwen har varit med Ylva på jobbet och krypit i korridoren.
    Kram/ Ewa-May

    SvaraRadera

Unika Besökare

StatCounter