fredag 10 juli 2009

Stressig morgon!

Vaknade vid kvart i tio av att Eric och Martin började packa sina väskor.. Jag och Maiken sov inne hos dom inatt för att Tobbe hade haft socker salt och vatten i hela våra sängar och golv! Eric hade legat på min säng och Tobbe i Maikens. Så hade tobbe en hel påse salt som han hällde över Eric och sen kom Martin med en påse socker som Tobbe också hällde på Eric.. Sen komm vatten.. så våra sängar såg ut som helvetet.. Tänkte inte sova där! När vi kom hem byte vi om och klättra över balkongen in till deras rum..

Hade precis hoppat in i duschen när Tino kom och berättade att utcheckningen skulle vara senast tio!!! Shit vad brottom vi fick. Johanneshade sagt kl 12! Städtanten var oss i hälarna medans vi sprang runt och slängde ner grejer i väskorna..
Kom iallafall ut vid halv elva och gick till nya hotellet.. Lämnade väskorna i receptionen för vi får inte tillgång till rummet förens kl tolv.. Gick och åt frukost på Mona Lisa Café och sen bestämde vi oss för internet cafét för att döda tid.. så här är vi nu!

Börjar skolan halv ett då vi ska städa hela stället och sen få våra diplom och betyg.. Är jätte nervös!!!!

Önska mig lycka till!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unika Besökare

StatCounter