onsdag 24 oktober 2012

Salabostäder....

Måste bara få spy ur mig lite galla ett tag!!!

Jag har nu bott i Sala i snart två år, och redan lyckats flytta ett antal gånger! varav två lägenheter av Salas hyresgäst företag Salabostäder.. Förra lägenheten var helt okej, inga större problem. Men denna vi bor i nu?!!! Vi flyttade in för fyra månader sen med löftet om att lägenheten skulle renoveras snarast. Med sönder trasade tapeter och vattenskada i ett av sovrummen. No problem tänkte vi, super-bra läge mitt i stan med en toppen planlösning. Det kommer bli så fint när det är klart! Men tiden gick och inget hände. efter en månad går vi och pratar med dom, "det är bara att gå och välja tapeter så börjar de sen", så vi går och väljer tapeter. Gud vad kul! Nu börjar det, tänkte vi... Men icke sa nicke....
Det går en månad till och vi går ner igen.. Alla har semester nu, är vad vi får veta. Men vi har en vattenskada som måste fixas sa vi till de då.. Oj de hade dom ingen aning om! De måste åtgärdas, de kommer hit och river upp väggen och plastar in fönstren! Bra ide!! De nya fönsterna skulle komma två veckor senare... Eller hur!!!! Det visar sig att det är Svartmögel i hela väggen! Toppen! så nu kommer inte möglet någonstans utom in I lägenheten! Detta ska ni få kompensation för säger dom! Men vi säger upp lägenheten nu i början av oktober. Självklart ska vi då ha reducering av hyran..

Tror ni vi har fått det?? Nej!! Och nu när man ska ringa och prata med dom då kopplar de bara bort en!! Är så trött på detta företag och de kommer ALDRIG bli rekommenderade av mig!!!

Ska bli så skönt att flytta från denna helvetes hyr-värd!! Nu har vi bott här i fyra månader och ingenting har hänt!! Men en kollega på jobbet som flyttade till salabostäders lägenhet i början av månaden, han fick renoverat första veckan! Var är prioriteringarna??? En liten tvåa, eller en fyra med skyhög hyra och vatten och mögelskada??!!!

Jag är så jävla förbannad!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unika Besökare

StatCounter